Mascot (2017)
Doom Metal / Pink Floyd
39 min

Tracklist:
Speak To Me
Breathe
On the Run
Time
The Great Gig In The Sky
Money
Us And Them
Any Colour You Like
Brain Damage
EclipseKyle Shutt

 

Kyle Shutt "Doom Side of the Moon"

Omtale - 30.11.2017 - Skrevet av: haavard Det er ikke som om verden behøver et nytt tilskudd av coverlåter rundt Pink Floyds "Dark Side of the Moon" skive, men The Sword gitarist Kyle Shutt følte det tydeligvis annerledes, og har coveret hele skiva fra A til Å i en smekk. Og det verste av alt, jeg liker det!
For selv om jeg er lei opp i mente av orginalalbumet, så har Shutt Doomet det til, og det du kanskje ikke trodde kunne bli gangbart når det blir enda mere nedstemt og melankolsk, det fungerer faktisk. Seigt og tungt er kanskje ikke formelen for det som har vært av covere av skiva tidligere, men det er merkverdig hvor bra dette faktisk svinger.

Spesielt "Us and Them" er massiv, og den er sammen med alltid like bra "Brain Damage" som albumets enestående låter. Men Shutt og hans venner som har gitt en hjelpende hånd har tross alt laget et godt verk som jeg tror både Floyd fans og Doom fans kan enes om er bra.
Og når til og med "Money" ikke fremstår som som noen brøler, da må jeg erkjenne at denne kan faktisk høres på noen ganger til.7/10