Inside out (2017)
Prog Metal

Tracklist:
God of the Sun
Coming Home
Signs of the Time
Labyrinth
Alive
Lost In Oblivion
Figaro's Whore
Divine Addiction
Opus Maximus


Sons of Apollo

 

Sons of Apollo "Psychotic Symphony"

Omtale - 14.11.2017 - Skrevet av: haavard Atter et nytt superband, det er jo som regel det der Mike Portnoy er involvert. Denne gangen har han teamet opp med sin gamle Dream Theater kollega Derek Sherinian, Billy Sheehan (som han jo allerede sparker ball med i The Winery Dogs), Ron "Bumblefoot" Thai og Jeff Scott Soto.
En litt pussig pakke musikere kanskje, men de forsøker da å gjøre noe brukende av Sons of Apollo sin debut. Mye gjøres av rytmeseksjonen av Portnoy og Sheehan. Jaggu de kan å spille, og med den rutinen kan de vel gjøre slike skiver uten å legge sjela i det, og likevel havne på godt over godkjent.

Det mest interessante over "Psychotic Symphony" er egentlig at det ofte minner meg litt om "Images & Words" (Dream Theater) i en moderne pakke. Trolig er det tangentbruken og soundet til Derek Sherinian som ofte blinker seg i den retningen. For det generelle soundet til bandet er ofte noe mere moderne og hardere, men likevel klarer jeg ikke helt å gi slipp på Sherinians innsats her.

Det de mangler er kanskje super-låtene, ikke at det er halvhjertet, men det blir mye forsøk og lite fulltreffere. Så det blir ei god skive som er jevn, men uten å helt skinne som at det skal bli noe nytt superband innen progmetalen.


6.5/10