High Roller (2017)
Hard Rock / Heavy Metal

Tracklist:
Side A) Behind The Frame (3:35)
Side B) Funeral Empire (4:03)


Vojd

 

Vojd "Behind the Frame" (EP)

Omtale - 02.11.2017 - Skrevet av: haavard Vojd er det nye navnet på det som pleide å være Black Trip, som ga ut to bra og lovende skiver av klassisk hard rock/heavy metal. Men når trommis Jonas Wikstrand ble byttet ut til fordel for Anders Bentell så måtte hele navnet skiftes.
Litt forvirrende kanskje, da det skal litt til å etablere et bandnavn. Men uansett, jeg har sett frem til nytt materiale fra svenskene, og denne to spors vinyl EPn er et tydeligvis bevis på at sjelen i Black Trip lever i beste velgående, med sitt nye navn, Vojd.
Det er fortsatt mye klassisk hard rock i soundet, Thin Lizzy-feberen lever tydeligvis, som med en groovy NWOBHM-stil er kjernen i låtene. Spesielt den andre låta her, "Funeral Empire", er knakende god, faktisk noe av det beste jeg har hørt i denne stilen på ganske lenge, der den spinner rundt et tema, men også har noen meget velutførte hooks. Mycket bra!

Denne singelen er forhåpentligvis et tegn på ei meget god skive fra Vojd, når den tid kommer. Plukk opp singelen ihvertfall, den er begrenset til 750 x, 100 på blank vinyl, 400 på "beer colored vinyl" og 250 på vanlig svart vinyl.
7/10