Ordo MCM (2017)
Death Metal

Tracklist:
1. Supremacy of Chaos
2. Diabolic Force
3. The Goddess of the Lust
4. Into the Depths of Hell
5. Pedophiliac Priest
6. Apocalyptic Horse of War
7. Endless Hate
8. Satanic Rites of Blood
9. Real of Satan
10. Necrophago
11. Leviathan


Thy Serpent's Cult

 

Thy Serpent's Cult "Supremacy Of Chaos"

Omtale - 09.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Denne kvartetten fra Chile har holdt på siden 2008 og la akkurat inn håndkleet etter at «Supremacy of Chaos» ble annonsert på selskapet Ordo MCM. Liker du likevel klassisk death old school metal i gaten som f.eks Seance fra Sverige styrte så kommer du sikkert til å like Thy Serpent's Cult.
Det kan være mange grunner til at bandet har valgt å legge opp -men de valgte ett pinlig dårlig tidspunkt i forhold til sitt nye album. Det skal de ha.

Disse elleve sporene som «Supremacy of Chaos» bærer med seg er rimelig heftige låter. Death metal av denne typen eksisterer fremdeles i veldig stor grad og det er jeg glad for -men det er jo som med mye annet -ikke så mye ny grunn å stå på. Mye, og vel så det med klassiske og litt kjedelige tråkk imellom.

Førstelåta, som også bærer tittel på plata, gir en litt kjedelig innfallsvinkel til å begynne med -men gir etterhvert etter som en helt ok start. «The Godess of Lust» er vel sporet jeg virkelig begynte å legge merke til bandet. Det er også dette sporet som jeg personlig ville trukket frem som god fellesnevner for plata i sin helhet, om ikke «Apocalyptic Horse of War».

Helt ok, men litt standard utvalg av riff? Kanskje på det jevne hele plata egentlig, men man blir bare sittende å undre over hva det er som trekker ned.
6/10