Eisenwald (2017)
Black Metal

Tracklist:
1. Tobsucht
2. Die Aversion
3. Leblos
4. Katharsis
5. Aussterben
6. Angsttraum
7. ...Geistesgaben


Infaust

 

Infaust "Verblichen"

Omtale - 07.10.2017 - Skrevet av: Asgeir Old school black metal er noe som går igjen i svingene -og Infaust gjør absolutt nada for å skille seg ut fra mengden der. Likevel så leverer de ett stykke klassisk rått album som det faktisk ligger litt sjarm ved. Det er noe med enkelte av de tyske black metal bandene som er slående når det gjelder faget der. De klarer på mange måter å servere en rå og kald stemning som de fleste norske bandene har blitt for pompøse og pengesterke til å underholde særlig noe lengre -så det er faktisk ett godt pluss til Tyskland her. Rått mikset sammen til en kald og dyster opplevelse.

Infaust har forsåvidt vært fortrolig med Eisenwald -da de har gitt ut to tidligere album «Des Schmerzes Macht» (2006) og «Blutbad und Melancholie» (2008) -og sistenevnte er altså 10 år gammelt. Det krever litt innsats å komme seg tilbake sånn sett, og man blir kanskje ikke glemt sånn helt uten vidre når man driver innen akkurat denne sjangeren, men det sier seg selv at folk krever litt tid for å finne frem de tidlige skivene igjen.

Plata her tror jeg faktisk ligger på preorder på Eisenwald sine sider allerede så det er bare å hive seg rundt om det er intresse.


7/10