Steamhammer/SPV (2017)
Heavy/power

Tracklist:
1. Born Of The Flame
2. Far Beyond All Fear
3. The Deviand Chord
4. Blacklist
5. Foggy Dew
6. Divine Intervention
7. Long Awaited Kiss
8. Salacious Behavior
9. Fire Of Our Spirit
10. Dare


Jag Panzer


Liknende band

 

Jag Panzer "The Deviant Chord"

Omtale - 30.09.2017 - Skrevet av: Asgeir Jag Panzer har eksistert siden tidlig 80-tall og presterer også i dag å levere god heavy og power metal til folket. Ja, det har passert noen plater med Jag Panzer siden man hørte «Mechanized Warfare» en eller annen gang mellom 2002 og 2003. Hvorfor det ikke har blitt noen vidre utskeielse med bandet vites ikke, for dette er alltid gøy.

Det har gått noen år siden man sist hørte fra bandet. Det hele skyldes at bandet var nær å legge ned alt som var -men etterhvert klarte å dra seg opp i fra gjørmen. «The Deviant Chord» blir dermed ett resultat av seks år med dødtid -og det virker som bandet har spart litt på kreftene og er klare til å underholde igjen.

Låtene er så kraftige og helhetlige at jeg har vanskelig for å faktisk hetse bandet for å spille power metal. Sologitaren alene er nok til å underholde meg til vanvidd. Sjekk tittelsporet «The Deviant Chord» og «Salacious Behaviour» så holder de nok til kanskje å overbevise noen der ute.

Er du tidligere fan så kan du trygt falle for nyeste verket fra Jag Panzer. Jeg trodde aldri jeg kom til å høre noe slikt igjen -så her er det bare å fyre på!
7/10