High Roller (2017)
Episk Doom Metal

Tracklist:
1. The Warning
2. When Doomsday Has Come
3. Lonely Are The Ways Of The Stranger
4. Amidst The Bowels Of Earth
5. Democide
6. All Descending Suns
7. As They Reached The Womb
8. One By One They Died


Procession

 

Procession "Doom Decimation"

Omtale - 11.09.2017 - Skrevet av: haavard Jeg har hørt mye på de to første skivene til Procession, så selv om det har tatt sin tid å få ut det tredje albumet, så var det ikke vanskelig å tenke seg til at det ikke kom til å bli under pari.
Stilen er stødig Doom, litt den stilen du rett og slett ikke kan gå deg vill i som musiker, og dermed blir det godt resulatet uansett. Gammel Candlemass og klassisk Doom er basisen, i en noe mere episk fremtoning, og hvor melodiene må sitte.

Og det gjør de jo, teften etter gode riff er godt plassert hos denne svensk/chilenske gjengen, men jeg må innrømme at jeg sliter litt med balansen mellom låtene og vokalen, da det er sjelden de lar riffene ta ordet, og vokalen går kanskje litt mye ?

Han synger bra da, men jeg skulle ha ønsket meg enda mere instrumentbruk, eksempelvis på en av de beste på plata, "As They Reached the Womb" så balanseres det bra.

Det er ikke mange band som gjør greia Procession holder på med i våre moderne tider, så det er godt med slike skiver mellom slagene. Selv om jeg ikke helt omfavner denne på lik måte som de to første, så er det greit å låne øre til, liker du Doom så er dette grei skuring, selv om vi ikke kommer helt opp til en gryende klassiker.


6.5/10