Mascot (2017)
Hard Rock

Tracklist:
- Collide
- Over My Head
- The Last Song For My Resting Place
- Sway
- The Cove
- The Crow
- Wanderlust
- Love Remains
- Awake
- The Morning Comes


Black Country Communion

 

Black Country Communion "BCCIV"

Omtale - 09.09.2017 - Skrevet av: haavard
Dette firkløveret oser det solid kvalitet over, med Glenn Hughes sin stemme og basstraktering, Joe Bonamassa sitt gitarspill, Jason Bonham på trommer og Derek Sherinian på tangentene. Vi trenger vel ikke stave ordet supergruppe, det sier seg igrunn selv.
Dette er et slags comeback for bandet, etter tre kjappe skiver som ble sluppet mellom 2010-2012. Deretter ble Bonamassa opptatt med sin egne karriere, så da gikk det raske fem år før de fant sammen igjen. Og det er igrunn forståelig, da dette bandet har hele spekteret inne av det musikalske, det er vel bare det å håndtere personlighetene over lengre perioder, og alle de krumspringene de vil sysle med uten et lass andre bandmedlemmer.

Men det er fint å ha dem tilbake, da "BCCIV" er nok et solid album i diskografien. Kanskje hakket mindre bluesaktig enn de foregående, og mere ferdigstøpt som et helhetlig rockalbum. Hughes sin stemme styrer showet, og faktisk er det ikke for mye man får av egotrippene hos de andre, så litt mindre briljering er det kanskje over skiva.

På sitt mest melodiøse, som på "Over My Head" så er bandet på sitt beste, og den og "Collide" står egentlig frem som de klare enerne på albumet. Men det er mye bra her, de litt folke-aktige tonene på "The Last Song For My Resting Place" gjør seg også. Kanskje jeg savner liksom den store hiten, men er du på jakt etter ei jevnt bra skive som ikke er annet enn bra, hverdagslig rock, så kjør på. Solide musikere går sjeldent veldig feil

7.5/10