Season of Mist (2017)
Episk Metal

Tracklist:
- Tales of Woe
- As the World Burns
- Stranger
- The Beacon
- Something Vile
- My Body, My Blood
- Gentle Touch Of A Killer
- Screaming Reflections
- Midnight Draws Near


Vulture Industries


Liknende band

 

Vulture Industries "Stranger Times"

Omtale - 08.09.2017 - Skrevet av: haavard Jeg lånte ikke bort øret for lenge på bergensernes forrige album dessverre, men det som slår meg på bandets fjerde skive er at sirkuset har forlatt byen, og tilbake er et mere voksent Vulture Industries.
Fortsatt smålekne og tidvis utforskende, men det er mye mere stabilt enn det jeg husker dem som. Nå er det mere låtene som helhet som definerer soundet, og ikke alt fiksfakseriet de omkranset seg med tidligere, hvor det var lett å avskrive dem som nok et avantgarde metal-band.

Nå derimot er det bedre struktur og helhet, og jeg må få notert at produksjonen her er superb varm, slik som jeg liker den på denne typen skiver.

Og jeg skal gi dem for bidraget her, det er endel bra på albumet, hvor de dog i kanskje litt stor grad lar vokalen styre skipet i havn. Som virkemiddel slår det inn sånn middels, da det blir noe anstrengt på noen av låtene, og det er bedre når de finner utav miksen mellom instrumentene og vokalen.

Kanskje de største låtene mangler til å gjøre denne til en veldig minneverdig opplevelse, men det er et par av låtene som er gode bidrag til å være av de beste bandet har gjort, eksempelvis "Gentle Touch Of A Killer". Utenom det så får vi se hvor bandet ender ut etter denne, det høres kanskje ut som de er på vei mot en renere progressiv retning ?
6.5/10