Non Serviam Records (2017)
Symfonisk Ekstrem Metal

Tracklist:
1. The Opposed
2. Subjugation Of The Cellist
3. A Silent God
4. Prologue To A Hypnosis
5. Trifecta Of Horrors
6. And The Darkness Came Swiftly
7. Whom The Night Brings
8. Decessit Vita Patris
9. Hestia


Zornheym

 

Zornheym "Where Hatred Dwells And Darkness Reigns"

Omtale - 27.07.2017 - Skrevet av: Asgeir Symfonisk ekstrem metal fra Sverige kan raskt være spennende, samt direkte negativ opplevelse. For min del så ble det faktisk litt spennende. Bandet leverer ett album som bydde på seg selv. Ikke noe nytt, men intressant. Dette skal være debuten til Zornheym og må si de virkelig gir av seg selv. Det er god lyd og man hører egentlig alt man trenger i lydbildet som plata har fått. «Where Hatred Dwells And Darkness Regins» har kanskje ett snarlikt lydbilde mot hva Dimmu Borgir gikk i mot en gang på sent 90tall men det er ikke noe negativt ment. Det kler bandet nokså greit.

Litt pompøst er det vel kanskje, men ikke så kraftig at det blir latterlig. Det blir på mange måter bare å gli inn under hva man faktisk for en gangs skyld kan kalle symfonisk ekstrem metal.

Medlemmene som deltar her er medlemmer -eller tidligere medlemmer av band som Devian, Dark Funeral, Diabolical og Facebreaker. Det er med andre ord riktlig med fotfeste blant fans av Svensk metal.

Vel og godt levert debut fra Zornheym. Gleder meg til å se og høre mer fra denne gjengen.
8/10