Inverse Records (2017)
Metal

Tracklist:
1. Locomotive Tomb
2. Smoke Electric
3. Mercury Vortex Ritual
4. Fields Of Glass
5. Void
6. The Automaton
7. Apotheosis
8. The Great Dissonance
9. Ouroboros
10. Clockwork


Nemecic

 

Nemecic "The Deathcantation"

Omtale - 26.07.2017 - Skrevet av: Asgeir Ut ifra hva bandet har notert selv, så har man altså ett metal band fra Heinola, Finland. Rimelig livlig til tider, og må si at førstelåta «Locomotive Bomb» ihvertfall gjorde sitt inntrykk. Å sitte med de tusen sjøer i stua er rimelig kul følelse når man har noen som mestrer instrumentene sine. Det er ihvertfall mulig å høre at det er veldreid og godt komponert materiale som utgangspunkt her.

Nemecic er en kvintett som har vært litt i ubalanse. Grunnsteinen ble lagt i 2008 og slapp en EP i 2009 -samt en ny i 2011. Etter disse så ble det en liten pause mellom 2012 og 2017 -og man fikk første singel fra nye plata «The Deathcantation» i April 2017.

Plata er egentlig stappet med god metall, og må si jeg er smålig imponert over at de klarer å holde trykket oppe iløpet av de minuttene man serveres. Det er noen låter som stikker seg ut -slik som åpningssporet «Locomotive Tomb» og «Clockwork». Helt klart en ok utgivelse, og gleder meg til å høre bandet utvikle seg vidre!
7/10