Dark Descent (2017)
Death/Black

Tracklist:
1. Consecrating Fire
2. Storming Upon Knaves
3. Harbinger
4. Ruination
5. The Yoke
6. Iron Harvest
7. Lupine Epoch
8. Righteous Upsurgence
9. Desert of Ash


Heresiarch

 

Heresiarch "Death Ordinance"

Omtale - 10.07.2017 - Skrevet av: Asgeir Denne debuten fra Heresiarch er hva man minst forventer å få lempet på skrivebordet i juli, men greit nok da «Death Ordinance» fyller generell jernmangel til de grader. New Zealand har vist seg å ha ett par band som duger -og jeg har tråklet rundt for å finne forrige runde jeg hadde med ett eller annet band derfra -uten hell. Uansett så er ikke Heresiarch noen dårlig kost. Death og black metal som sammen rauter krutt av verste sort.

Her er det ikke rom for å være god med melodiøse og flinke partier med sologitarer. Her er det balle kanon hele veien for å skape rent og jævlig hat og konflikt. Nesten hele veien ihvertfall.

Det er ikke lenge i mellom platene fra Dark Descent Records -og som regel så planker man på med disse nokså radig -da det er god kvalitet hele veien. Man vet mer eller mindre hva man får -men man kjenner det etter en dag med discografi derfra for å si det sånn.

Anbefaler headset og godstol til «Death Ordinance». Heresiarch er hva du leter etter om du vil ha noe som trykker litt ekstra i retningen ekstra grovmalt.
7/10