Non Serviam Records (2017)
Death Metal

Tracklist:
1. Jahiliah
2. Gods Of Dehumanization
3. Promotheus
4. The Selection Breed
5. The Sixth Bloodletting
6. Anthropogeny
7. Red Waves
8. Gift Of Disintegration
9. Life Rejuvenate


In Reverence

 

In Reverence "The Selected Breed"

Omtale - 04.07.2017 - Skrevet av: Asgeir Fra å spille deathcore så har In Reverence vokst opp og modnet i retningen death metal. Dette er jo fullengder debut fra bandet -men har tidligere noen mindre utgivelser å vise til. «The Selected Breed» er å anbefale. Svensk death metal! Ugh! Det er ikke alt fra Non Serviam Records som jeg klarer å forholde meg til, og forventningene fra stolen var ikke akkurat høye når In Reverence havnet i spilleren. Det slo meg raskt at jeg bare kunne glemme forhåndsdømming der i gården. Rått og brutalt i den mer atmosferiske retningen -og med mye tråder mot eldre og nyere death metal. Rått som fan!

Det første som dukker opp hos meg er jo In Mourning, en brutal October Tide og forslaget Sulphur Aeon, og det er sikkert en drøss assosiasjoner jeg kunne dratt med -men her velger jeg faktisk å sette av en egen hylle til bandet. Dette vil jeg så absolutt ikke glemme på en stund.

Ett møte som er verdt hver krone! Slippes som CD og digitalt i første omgang -men jeg personlig håper det kommer til på vinyl etterhvert!
8.5/10