I Hate Records (2017)
Thrash Metal
37:29

Tracklist:
1. The Coming Storm / Dawn Of War
2. Enter The Fray
3. Iron Coffin
4. Dead End
5. The Warmonger Sacrament
6. White Light Precedes Black Rain
7. Fragments / Shadow Of Death


Entrench

 

Entrench "Through The Walls Of Flesh"

Omtale - 15.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Rå svensk thrash har det blitt endel av i det siste -og både Entrench og Antichrist er to solide album fra I Hate Records.Har du kjennskap til noen av disse to så vet du ihvertfall hva du kan forvente -til dere andre... tenk Possessed og Sadus. Entrench har holdt på i litt over ti år og tror dette skal være det tredje albumet som er sluppet
Med avstamning fra Västerås så har ikke medlemmene for min egen del noen fortid i så mye kjente band. Cethegus og Abhoth og diverse er ukjente navn -men det viktigste her er vel faktum at de leverer solid thrash metal.

«The Coming Storm/Dawn Of War» klarer helt fint å starte opp de forventinger man burde ha til plata. Det tar vel ca 30 sekunder før introen er ferdiglevert og man får føle thrashens vrede. Vidre på «Enter the Fray» så kan jeg så absolutt si at bandet utmerker seg med sin vokal for det første. For det andre så fikk man også for første gang en skikkelig undelig følelse av at trommene og innspillingene ikke var tatt så alvorlig. Det er noe med produskjonen som halter, men likevel høres så klassisk thrash ut, så i bunn så er vel alt som det skal.

Utovers skiva så vil du også få noen fete låter såklart «Enter the Fray» er en av disse, «Dead End» og «Dead End» som ligger nærmest mitt hjerte med ett trøkk som passer bandet godt.

Godt jobba her altså -og skiva er i salg fra 17.07.17 fra I Hate Records.
7.5/10