Schwarzdorn Production (2017)
Symfonisk Black Metal

Tracklist:
1. Lake Of The Dead
2. Overlord
3. May The Rats Eat Your Eyes
4. Under Darkness
5. Where The Gods Go To Die
6. Abhorrent Feast Of Minds
7. A Requiem For The Bloodborn
8. Master Of Past And Present


Formicarius

 

Formicarius "Black Mass Ritual"

Omtale - 14.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Ukjente band er festlige saker. Man får som regel en solid opptur eller nedtur. Basert på artwork og beskrivelse i presseskriv så får man groveste innføring -så er det musikken da. Og hvordan man fremstiller seg selv for anledningen.

Formicarius serverer en helt jevnt og greit produsert symfonisk black metal. Bandet består av fire herrer og en frøken som i seg selv kan være solide musikere. Sammensatt så klarer de derimot ikke å skape magien som bør ligge bak black metal. Ihvertfall ikke symfonisk black metal.

Plata «Black Mass Ritual» mangler egentlig bare ordet kvlt så har man alle ord som skal til i sjangeren, men musikken tryner litt for min del. Det er veldig mye rart som skjer imellom, og jeg får ett veldig forstyrret bilde av Formicarius som helhet. Låtmaterialet er rotete, det er snedig sammensatte låter. Kan virke som musikerne spiller i forskjellige band og prøver å påvirke i hver sin retning uten hell.

Det er mulig at mange kan falle for Formicarius, men for min egen del så ble dette for mye av alt. Eller for lite. Jeg vet ikke helt.

Ute 21.Juli 2017 på Schwarzdorn Productions.
3.5/10