Code666 (2017)
Black Metal

Tracklist:
1. The Rain
2. Two Worlds
3. Genesis
4. The Glow
5. The Sea
6. Dreamcatcher
7. The Order Of Light


Eoront

 

Eoront "Another Realm"

Omtale - 12.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Sibirsk black metal er ikke en vare som dukker opp så alt for ofte. Eoront har brukt fire år på å produsere ett nytt avkom etter «Neverending Journey» -og kan da selvfølgelig ikke si noe om kvaliteten der. «Another Realm» derimot er en smule mystisk og koselig rangert black metal.
Russland har en solid dose med black metal band om man begynner å lete, men Sibir er en noe bortgjemt avkrok som ikke passerer mine øyne. Jeg leser det mer som en kurositet faktisk.

Kort forklart så er dette en kvartett bestående av tre herrer ved navn Folath Eternum, Eugene og Ephemiral Gorth -samt en frøken Valea på keyboards. De leverer jo ett klart bilde av hvor de vil i livet -men jeg har mine saktens meninger om lydbildet. Som regel er ikke keyboards noe jeg liker å fikle med innen black metal -men om de skal ha det tilstede, så vær vennlig å trekk det frem i lydbildet. Gubbene blir faktisk å ta over hele produksjonen her føler jeg. Det kunne vært ett veldig ok produkt om dette bildet ble komplett etter min mening.

Det er likevel ett helt kurant album -selv om mye blir langtekkelig i de lengste strekk. Det er ikke en monster produksjon så forventningene mine og resultatet som bandet sendte meg var faktisk en match. Tror jeg.

Helt ok. Unge folk så får satse på livsvilje er tilstede og at lyden blir justert. Skiva er ihvertfall ute 16.juni om man har lyst til å smake denne upollerte gjengen.
5.5/10