Relapse Records (2017)
Death Metal
53:59

Tracklist:
1. Fixated On Devastation
2. Panic amongst The Herd
3. Die With Integrity
4. Reveling In The Abyss
5. Seething With Disdain
6. Ideological Subjugation
7. Weaken The Structure
8. Fallacy
9. Unmitigated Detestation
10. Wrong One To Fuck With


Dying Fetus


Liknende band

 

Dying Fetus "Wrong One To Fuck With "

Omtale - 11.06.2017 - Skrevet av: Asgeir Dying Fetus er ett velkjent band fenomen her i huset -og fem år ventetid siden «Reign Supreme» og frem til dagens «Wrong One To Fuck With» var på kanten kjenner jeg. Bandet har en stil som aldri vil forandre seg. Dying Fetus har sitt merke, ett slags varemerke som er brutalt og teknisk. Det skal gå raskt og med breaks og innfall som slår ganske hardt når man hører platene for første gang. «Wrong One To Fuck With» er ikke annereledes for å si det sånn.Man kjenner Dying Fetus godt og har fått med seg dette mesterstykket live for noen år tilbake. Det er så aggressivt og teknisk sammensatt at man ramler litt bort i perioder.

Etter min mening så kan man bare sette på skiva og starte med «Fixated On Devastation» og nyte ferden derfra. Hele plata er ett sammensatt og herlig stykke musikk.

Bandet spiller forøvrig på Vulkan Arena i Oslo 17.Oktober 2017. Verdt å ta turen. Bonus om man liker sjangeren er Psycroptic, Beyond Creation og Disentomb.

Kjøp skiva som slippes 23.juni om du kjenner bandet fra tidligere -og kan nyte denne sjangeren. Jeg kommer nok høyst sannsynlig til å slå til på ett eller annet tidspunkt ihvertfall.
8/10