Nuclear Blast (2017)
Death Metal
35:17

Tracklist:
1. Clarity Through Deprivation
2. The Warmth Within the Dark
3. Your Last Breaths
4. Return to the Abyss
5. The Violation
6. Of the Dark Light
7. Some Things Should Be Left Alone
8. Caught Between Two Worlds
9. Epitaph of the Credulous


Suffocation

 

Suffocation "...Of the Dark Light"

Omtale - 28.05.2017 - Skrevet av: Asgeir Det har tatt fire år siden Suffocation slapp forrige skive «Pinnacle of Bedlam». Med en solid bauta innen teknisk death metal så holder de fremdeles stand og serverer «...of the Dark Light» via Nuclear Blast. For den som har kjennskap til death metal så burde Suffocation være ett velkjent 'begrep' innen sjangeren. De har holdt skipet gående siden 1990 -og til stadighet levert gode album som er direkte rå, brutale og med en produksjon som holder mål.

Låtene på plata har en produksjon som ligger i toppklassen. Fra førstelåta så er det ikke noe tegn til verken intro eller mellompartier. Her er det pur death metal som teller -og man kjører den vognen hele veien ut på ni spor.

Bandet består av høyt kompetente musikere som leverer ett høyt og varmt album. Liker man Nile, Deicide og det som flyter av store navn i Trump-land så skal du ikke se bort ifra at «Of the Dark Light» er midt i blinken.

Plata er å få kjøpt på preorder allerede -og offisiell slipp er 9.juni 2017 på Nuclear Blast. Anbefales en sjekk om man har en forkjærlighet innen death metal av den brutale og tekniske sort.

8/10