Dark Descent Records (2017)
Black Metal/Melodic Death Metal
35:42

Tracklist:
1. Bloodsoaked Sunrise
2. From the Crimson Fog They Emerge
3. Embodiment of Source
4. Scars Of A Land Forgotten
5. In The Grip of Awakening Times
6. Silent Waves Summoned Your Inner Being
7. A Black Veil for Earth
8. The Drowning Light at the Edge of the Dawn


Sarcasm

 

Sarcasm "Within The Sphere Of Ethereal Minds"

Omtale - 02.04.2017 - Skrevet av: Asgeir Sarcasm har en historie som strekker seg 1990. Den gang som gore/death metal-band og nå i nyere tid mot melodisk death metal og black metal. Det er endel medlemmer som har vært litt frem og tilbake samt noen pauser imellom virker det som -men steike så fett at bandet nå virker å ha fått sansen for å slippe album. Svenskene i Sarcasm slapp for mindre enn ett år siden sin «Burial Dimensions». Den plata ble lagt på bånd allerede i 1994 men har altså ikke blitt utgitt før 2016. Dette er grunner som bandet selv får ta -da jeg verken har hørt den eller sett den. Årets utgivelse «Within The Sphere Of Ethereal Minds» er iallefall en solid bauta blant havet med oldschool svensk death metal.

Ved å være plantet midt i mellom black metal og melodisk death metal så plantes «Within The Spere Of Ethereal Minds» langt oppe på nevneverdige svenske band -så langt i 2017. Det er aggressivt og inntrykksfylt -og må så absolutt si det er trivsel i mye av riffene her.Fra melodier som glatt kunne vært hentet fra noe Dissection leverte på 90-tallet og over på litt mer jevn death metal som jevner bygg og jord så hører man raskt at plata har det som skal til for å underholde.

Liker du Dissection og melodisk svensk death metal fra tidlig 90tall så kan jeg love trivsel på denne utgivelsen fra Dark Descent Records og Sarcasm. Plata slippes 28.April 2017 så bare å skrape sammen kronene å støtte selskap og gi musikerne noen kroner.
7.5/10