Relapse (2017)
Primal Rock/Psykadelia

Tracklist:
- Intro
- You Got it (or you don't)
- Electric Step Pt 1
- Electric Step Pt 2
- Keep it Loose
- Twinkling Eye Pt 1
- Twinkling Eye Pt 2
- Twinkling Eye Pt 3


Ecstatic Vision

 

Ecstatic Vision "Raw Rock Fury"

Omtale - 20.03.2017 - Skrevet av: haavard Troglodyte Rock er jo en sjarmerende beskrivelse, men ikke helt uriktig, da dette er rock fra fordums tid, tenk 70-tallet når det skulle være realt skittent og ukomplisert. Litt rocka opp er det jo, så "Raw Rock Fury" er hardere enn så, men kryss stoner rocken med litt røff psykadelia så er vi cirka der Ecstatic Vision er på stitt andre album.
"Sonic Praise" var debuten for et par år tilbake, og etter flere viktige turneer med band i retrosjangeren, så har jo bandet funnet et sound som også passer dem bra. Produksjonen er jo konstruert ullen og ganske så røff, men jeg ser ikke helt for meg hvordan låtene ville ha kommet frem har ikke lyden vært slik. Det er noe med å forsøke å få en identitet i det man gjør og da tror jeg Ecstatic Vision har kommet utav det med en riktig vurdering.

Litt kult er det, men samtidig litt introvert for min egen smak. Kulest er det når det groover skikkelig på "Keep it Loose", men ellers kanskje for ofte litt ordinære låter. Likevel, det er jo kult når band får til å skape en korrekt tidsånd over musikken sin, og det har Ecstatic Vision klart.

6/10