Nuclear Blast (2017)
Thrash Metal / Heavy Metal

Tracklist:
01. Apocalypticon
02. World War Now
03. Satan Is Real
04. Totalitarian Terror
05. Gods Of Violence
06. Army Of Storms
07. Hail To The Hordes
08. Lion With Eagle Wings
09. Fallen Brother
10. Side By Side
11. Death Becomes My Light


Kreator


Liknende band

 

Kreator "Gods of Violence"

Omtale - 15.02.2017 - Skrevet av: haavard Det har faktisk allerede gått fem år siden "Phantom Antichrist", ei Kreator plate jeg virkelig likte, og til tross for sine melodiøse tendenser et album jeg synes funker som en modernisert Kreator-utgave, uten at de mister sin kredabilitet.
"Gods of Violence" følger på mange måter opp "Phantom Antichrist", hvor Kreator viser at de skriver en solid dose gode låter, over en mere kommersiell tone enn de har hatt siden sin "metallica-periode" på 90-tallet, og som vel er den, for fansen, mest mislykkede delen av diskografien.

Jeg synes derimot Mille og kompani alltid har klart å skrive gode låter, samme hvor hardt det har fremstått. "Endorama" har til og med sine gode låter etter 18 års slitasje.

"Gods of Violence" er ikke fullt så heavy metal dog, dette er fortsatt thrash, men utrolig melodiøst og strøkent både på komposisjons-siden og med produksjonen i bunn. Så det er kanskje ikke ei plate for thrash-fantastene, men heller de som heller mere mot noe mere tradisjonell heavy metal. Jeg koser meg godt her da, spesielt med låter som "Satan is Real" og spesielt "Totalitarian Terror". Obligatorisk å gi en sjanse er den uansett hvordan du balanserer thrash metalen din.8/10