Van Records (2016)
Black / Punk

Tracklist:
1. Burn The Worlds
2. Blitzkrieg In Black
3. Overlords Of Sleaze
4. BlackMetalPunks
5. Hellbound Doomslut
6. Sexkommander
7. Godless Masters, Savage Bastards
8. Nuclear Pussy
9. Raw Infernal Bitchfuck
10. This Angels Bleed Black


Heretic

 

Heretic "Underdogs Of The Underworld"

Omtale - 05.06.2016 - Skrevet av: Asgeir Heretic er tilbake med nytt album ved navn «Underdogs of the Underworld». Det er jo forsåvidt gått noen år siden sist -også siden forrige intervju, men klarer ikke legge fra med denne skittene og rasserte rock'n thrash miksen. Heretic leverer altså igjen. Jeg har for anledningen gått litt i mine egne spor denne gang -og slått fast at platene har sunket i kvalitet med tiden -men det er vel kanskje naturlig når bandet klarer å kompansere med noe litt tøffere hver gang de kommer med noe. Ikke altfor mye, bare akkurat så det holder.

Man får jo en god blanding av Misfits, Motorhead, Venom og diveres inntrykk her -og det er sikkert ikke noe kjensel som bandet svinger unna heller. Plata inneholder en rock'n roll, black metal og punk blanding som er litt ekstra garasje etter min mening. Låtene er underholdende til en viss grad -men på dette tidspunkt så holder det å høre «Underdogs Of The Underworld» 2-3 ganger iløpet av en uke før det sier stopp.

Flere glimt er det om man liker det såklart, og «Blitzkrieg In Black» ga meg kanskje en viss Motorhead følelse i kombinasjon med Venom. Litt spesielt, men helt klart første sporet jeg la merke til. Ellers så har man «BlackMetalPunks» osv som burde høres.

Albumet er sluppet på Van Records allerede og kan få's som CD og tre forskjellige vinyl-utgaver (splatter, vanlig og 'lilac')
6/10