Red Ball Productions (2016)
Heavy/Rock

Tracklist:
1. Wings Of The Night
2. Hellbound
3. Fear No Evil
4. Abscence Of Innocence
5. Build And Destroy
6. High Heeled Devil
7. Shanghai Cyanide
8. Eye Of The Storm


Lucid Dreams

 

Lucid Dreams "Build And Destroy"

Omtale - 09.03.2016 - Skrevet av: Asgeir Fra nyskiva «Build And Destroy» fra Lucid Dreams åpner så er allerede positivt overasket! Det hele virker å være mer sammensatt og kontrollert enn på det selstittelerte albumet som ankom i 2014. God utvikling kaller man slikt! Det skal være sagt at Lucid Dreams var på kanten på siste skive. Plata var ok, men tilfredsstilte ikke helt -men nå som nyskiva «Build And Destroy» har ankommet og viser til de grader til forbedring så har jeg faktisk god tro på bandet. Åpningen med «Wings Of The Night» er utrolig bra alene -og det gir seg ikke utover plata.

Det er flere som som utmerker seg, og for å nevne noen så plukker man såklart «Fear No Evil» og «Eye of the Storm». Det er nesten så man skulle plukket bandet fra en eller annen tysk heavy-label. Bandet begynner ihvertfall å modnes i den retning nå.

Musikerne har blitt bedre, selve musikken har blitt bedre og opplevelsen var som den burde være. Bandet skriver selv at de har brukt mye av seg selv i låtskriving og arrangering -og det er altså dette som lønner seg.

Skiva ble sluppet i oktober 2015 så bare å ta kontakt med bandet og skaffe seg en kopi om du liker sjangeren heavy/rock!
7/10