Nuclear Blast (2015)
Rock / Blues / Progressiv

Tracklist:
- Magnetic Shunk
- The Apple and the Tree
- Exit 97
- Never Theirs to Sell
- Can't Walk Out
- Too Much Is Not Enough
- From A Hole In the Wall
- Cause & Defect
- Hard Headed
- Far Too Close
- Stay For A Song


Graveyard

 

Graveyard "Innocence & Decadence"

Omtale - 07.10.2015 - Skrevet av: haavard Det er tre år siden forrige plate "Lights Out", selv om det føles ut som det nesten var i går. Men musikalsk er det denne gangen forbedring, og noe forandring. Ikke at jeg tror 70-talls fansen blir skuffet, men jeg synes det tar et steg bakover i tid til nærmere det sene 60-tallet, hvor også blues-uttrykket blir litt bedre implementert i musikken.
Og bandet virker veldig komfortable med det, for der jeg synes de har hanglet til tider før så er de nå selvsikre, og låtene høres veldig ferdige ut. Tidvis får jeg et lite Hendrix drypp over meg når jeg hører skiva, uten at det overhodet er like ekstravagant som mannen med afroen, men det er noe med stemninga som bærer ditover. Og på sine mest sjelfulle partier får jeg til og med et lite Jim Morrison flashback av vokalist Joakim Nilsson.

Men jeg må gjenta at jeg tror de som likte "Lights Out" kanskje tar enda bedre mot denne, da det er ei mere komplett plate, og kanskje den skiva deres jeg selv foretrekker av de fire. Et steg frem altså, fortsett sånn (gjerne også på konsertene).
7/10