Nuclear Blast (2015)
Thrash Metal

Tracklist:
- Delusions of Saviour
- Repentless
- Take Control
- Vices
- Cast the First Stone
- When the Stillness Comes
- Chasing Death
- Implode
- Piano Wire
- Atrocity Vendor
- You Against You
- Pride in Prejudice


Slayer


Liknende band

 

Slayer "Repentless"

Omtale - 11.09.2015 - Skrevet av: haavard Det er vel ikke mange som forventer noe stilskifte fra Slayer i denne omgang. Det har jo vært mange reaksjoner som har kommet fra fansen etter utskiftningen av Dave Lombardo og bortgangen til Jeff Hanneman, og dermed klart for entreen til Gary Holt og gjenninsettelsen av Paul Bostaph i trommestolen. Men tro meg, denne skiva ville nok ikke ha vært mye forskjellig heller med dem i line-upen.
"Repentless" er ei skive det er godt å høre, fordi det er Slayer, og det er liksom ikke noe band som gir ut ny skive hvert år. Derfor er det freskt å sette den på og bare la den peise avgårde. Men om den er en essensiell bit av Slayer diskografien ? Nei, det er den vel egentlig ikke. Den har sine stunder, spesielt der hvor de lar variasjonen komme frem i soundet.
Da snakker jeg spesielt om "You Against You" som min favoritt på skiva, og også "Implode" er av de bedre. Sistnevnte gir meg en liten vibb imot "God Hates Us All" albumet, og det er noen av de øyeblikkene underveis på plata.

Ellers er det mye av det du forventer her, noen flere temposkifter enn de par foregående skivene som gjør dem godt, men også det statiske Slayer er fortsatt tilstede, og konklusjonen er at låtene er handikappet som gjør "Repentless" til en ny skive som ikke er veldig bra, men som det gjør godt å høre. For det er jo Slayer med Slayer-soundet, og det tar vi med som bonuspoeng.

6/10