Massacre Records (2015)
Heavy Metal
01:01:15

Tracklist:
1. Come To Wither
2. Great Collapse
3. Bless The Buried Child
4. Renewal
5. This Is How We Die
6. Curtain Call
7. Silence
8. Hollow
9. Hope Shall Rise
10. Reboot
11. The Grand Design


Vanish

 

Vanish "Come to Wither"

Omtale - 05.09.2015 - Skrevet av: Asgeir Vanish har stått på sammenhengende i omtrent to døgn -og fikk til slutt beskjed av den kvinnelige delen av husholdningen at nok var nok. Jeg har gjentatte ganger prøvd å skaffe meg ett bilde av hvor bandet ligger. Hva dette ligner på. Hvordan det har seg at Massacre har gitt ut bra metall for en gang skyld. Det begynner å bli noen år siden, men en gang i tiden betydde Massacre Records en god dose slakt. Det var mye møkk som ankom, så det er inget ringere enn glis og positive miner akkurat nå. Vanish har klart å snu inntrykket jeg hadde av selskapet som ga så utrolig mange minner og skrekkelige opplevelser.

Det er relativt standard materiale som likevel serveres. "Great Collapse" gir en hentydning til hvor i heavy/power landskapet vi skal, og vidre utover på "Bless The Buried Child" så får du (ihvertfall jeg fikk) en skikkelig "aha følelse" hvor melodien minner merkelig mye og mistenkelig om "It's My Life" av Bon Jovi i perioder. Litt omskrevet såklart men man har noen deler der altså...

Jeg vet ærlig talt ikke hvor disse bandene vil hen i verden. AFM Records har matet meg full av power og heavy i en årrekke og det er ingenting av dette som har forandret seg i positiv retning siden tidlig 90-tall. Likevel så har vanish ihvertfall en dugelig ånd og evne til å lage kraftpakker av noen låter.
7/10