Inti Records (2015)
Black/Rock/Punk

Tracklist:
1. Cannibal Slaughter
2. Zombie Splatter Axe
3. Chainsaw Blade
4. Fuck Off, We Murder
5. Death's Cold Blood
6. Tortur Without Anesthesia
7. Slay With Steel


Morbid Slaughter

 

Morbid Slaughter "A Filthy Orgy Of Horror And Death"

Omtale - 16.08.2015 - Skrevet av: Asgeir Disse Peruanske perlene er kanskje ikke viden kjent -men verdt hver en krone om du liker litt Bathory og Hellhammer. Det er ikke ofte Peru surrer rundt hodet mitt, og når man får noe som rocker hardt på en litt thrashet måte så gir det mersmak. Black metal og punk av denne typen har jeg ikke hørt på lang tid -så morsomt å høre noen frekke ideer her.

Hele prosjektet er er mer eller mindre basert på en klassisk punk/black metal stil som jeg personlig ville beskrevet som Bathory, Venom og endel av de 'første' bandene som leverte metall til folk.

Plata "A Filthy Orgy Of Horror And Death" dreier rundt 7 spor som samtlige tikker inn på like under halvtimen, og tema er kannibaler, zombier, død og jævelskap. Det blir ikke bedre helgen feiring enn hva disse karene gir.

Anbefaler en sjekk av Boris Record sine sider rundt 4.september da den limiterte vinyl versjonen av plata slippes i kun 300 ex. CD versjonen går ut via Inti Records -samt en die hard fra bandet selv på kassett.

Sjekk "Zombie Splatter Axe" så er du nok solgt. Råttent og dødlig.
8/10