Cyclone Empire (2015)
Death Metal

Tracklist:
1.  Swallowed by Darkness
2.  Creatures Among The Coffins
3.  As The Feast Begins
4.  Suffering Torment
5.  Carving The Blood Eagle
6.  Inhumation Ceremony
7.  The Crawler
8.  Overwhelmed
9.  Mass Resurrection
10.Succumb To Terror


Feral

 

Feral "Where Dead Dreams Dwell"

Omtale - 26.04.2015 - Skrevet av: Asgeir Svenskene med base i Skellefteå og death metal bandet Feral er tilbake med sin andre fullengder. Det har tatt fire år siden "Dragged To The Altar" -men med kvalitet som disse svenskene byr på så er det null som tilsier at ventetiden var å regne for lang...

Bandet består i disse dager av Viktor Eriksson, David Nilsson og Markus Lindahl, samt session trommis Roger Markström. Sammensetningen av musikk og stil er klin lik hva man fikk levert på debutskiva - det serveres med andre ord som rått kjøtt og blod.

Låtene er aggresive og relativt enkle å høre inn, da man har en viss produksjon som legger en god vegg av samtlige instrumenter -og i tillegg gjør små solopartier og breaks lette å like.

10 spor med helt fersk death metal som er verdt å sjekke ut om du liker Bloodbath, Grave og litt klassisk fra Sverige. Skal til slutt nevnes at Jonas Lindblood fra Puteraeon er gjestevokalist på låta "Mass Resurrection".Skiva slippes som både CD og vinyl via Cyclone Empire, så følg med rundt 29.mai så blir den mulig å finne i butikken!
7.5/10