AFM Records (2015)
Heavy Metal

Tracklist:
- Speeder
- Decadent
- House of Fake
- Mystery
- Pain
- Secrets in Paradise
- Meaning of Life
- Breathless
- Under Your Skin
- Untouchable
- Rebels of the Night
- Words in Flame


UDO


Liknende band

 

UDO "Decadent"

Omtale - 23.01.2015 - Skrevet av: haavard Det er ikke for lenge mellom hver gang UDO leverer nye plater, denne gangen er det nummer femten i rekken etter exiten fra Accept. "Decadent" har den blitt titulert, og er naturligvis en fortsettelse av det han har gjort de siste 28 årene.
Så noen overraskelser er egentlig ikke å forvente, og UDO kan enda skrive låter som fungerer, selv om det begrenser seg litt for hver skive synes jeg. Låta "Pain" er veldig bra, og kan sies å være en liten gryende klassiker. Catchy UDO er alltid det jeg synes han gjør best.

Det han sliter mere med er å skrive ei sammenhengende bra skive, da han ofte lever opp til karrierens rykte med sine enkeltstående låter. Og denne gangen er det kanskje i overkant middels mye av det som leveres.

Personlig synes jeg sjangeren har fått mange artister som har fått dette gryende syndromet om å kun ha 1-2 gode låter på albumene, for så å la resten være fyllmateriale, men uten at jeg skal anklage UDO for dette, så er ihvertfall "Decadent" ei sånn helt ok plate, med noen høydepunkter og mye i midtsjiktet som jeg egentlig ikke har så mye å melde om. Litt som hans 3-4 siste skiver.

UDO spiller forøvrig i Oslo, Trondheim og på Karmøygeddon-festivalen i slutten av april/tidlig mai.


6/10