Century Media (2015)
Grind/Death Metal
40:40

Tracklist:
1. Apex Predator - Easy Meat
2. Smash a Small Digit
3. Metaphorically Screw You
4. How the Years Condemn
5. Stubborn Stains
6. Timeless Flogging
7. Dear Slum Landlord...
8. Cesspits
9. Bloodless Coup
10. Beyond the Pale
11. stunt Your Growth
12. Hierachies
13. One-Eyed
14. Adversarial / Copulating Snakes


Napalm Death


Liknende band

 

Napalm Death "Apex Predator - Easy Meat"

Omtale - 20.01.2015 - Skrevet av: Asgeir Napalm Death er tilbake med ett hardslående og brutalt album. Skal innrømme at jeg har ramlet av lasset iløpet av de siste skivene -men når jeg fikk "Smash a Small Digit" slengt i trynet så ble det tilbake til 90-tallet gitt.

Mye godt som gir nostalgiske følelser gitt. Plata er prakket full av låter som er ekstremt motiverende for asfalt tramping, jobbing generelt og gir en kraftig boost!

Skal sies at jeg allerede på tittelspor og intro "Apex Predator - Easy Meat" ble fenget, men overgangen til "Smash a Small Digit"... Den sparket meg hardt i magen.

Følelsen av å ha gått glipp av noen album er relativt jævlig dårlig. "Metaphorically Screw You" er ikke noe dårligere for å sparke igang dagen, og "How the Years Condemn", faen...

Det er kort sagt siden jeg har hatt følelsen av å høre Napalm Death for første gang -men her er faktisk skiva som skulle gi en følelse av hele karrieren deres. Noe minner om de veldig gamle, og vidre utover så får man en blandet miks frem til disse dager. Jeg er underholdt så det holder i 40 minutter -og håper at dette er en plate som folk blir fornøyd med.

Jeg var ihvertfall veldig fornøyd. Slippes 27.Januar fra Century Media!
9/10