Nuclear Blast (2014)
Heavy Metal

Tracklist:
- Stampede
- Dying Breed
- Dark Side of My Heart
- Fall of the Empire
- Trail of Tears
- Wanna Be Free
- 200 Years
- Bloodbath Mastermind
- From the Ashes We Rise
- The Curse
- Final Journey


Accept

 

Accept "Blind Rage"

Omtale - 28.08.2014 - Skrevet av: haavard Accept er dinosaurene som fortsetter å utvikle seg, til tross for å ta det ett skritt tilbake på "Blind Rage". Deres to siste album etter comebacket var harde pakker, med 80-tallet på fullt øs, og selv om produksjonen denne gangen også er røff, så er det nok ei skive som nok vil ligge nærmere hjerterota til 80-talls fanatikerne enn på lenge.
Og Accept-kompaniet er noen kompetente herrer, på sine beste momenter så er de nesten i sin egen klasse, på denne skiva på låter som "Dying Breed", "Wanna Be Free" og "Final Journey" som virkelig står frem som like bra som det aller meste de gjorde på sine klassiske 80-talls skiver.
Fortsatt er det Wolf Hoffmanns gitartraktering som stjeler mye av showet, men du verden, det er da godt skrudd sammen resten også.

Men helheten denne gangen er bedre, og vokalprestasjonen må jeg ha blitt litt mere vant til enn på "Stalingrad", da jeg vel ikke har så mye å si på den denne gangen. Summeringen er at "Blind Rage" faktisk er ei utrolig kul skive. Ikke noe som vil røske tak i de som ikke likte det gylne 80-tallet, men for de som er sånn passe interessert i metalen det tiåret, så er "Blind Rage" et sikkerstikk tjuefem år etter.
8/10