Utgivelsesr: 2013
Rock/Stoner

Tracklist:
01: Parasite
02: Gloryhole
03: Cougar
04: Grave Addiction
05: Hail The Daemon


Emanuel Desperado

 

Emanuel Desperado "Hail The Daemon" (EP)

Omtale - 23.10.2013 - Skrevet av: Espen Gutta har en del fete riff, men likevel sitter det ikke hos meg. Det er en del på grunn av hvordan lyden på plata er og en del at jeg rett og slett har hørt det før. Men alt er ikke tapt, jeg ville gitt gutta en sjanse for det er som sagt en del fete riff her! Jeg skjønner at det er kult å høres litt retro ut, men produksjonen her blir litt for grøtete og hul. Vokalen forsvinner tidvis i musikken og høres mumlete ut, dette er en gjenganger på egentlig alle spor. Vokalen drukner for mye and that aint cool...

Låtmessig er det Cougar som blir min favoritt. Den har en god dynamikk og en fin flow, introen gir meg litt Tool vibber. Ellers vil jeg trekke frem Gloryhole som en sikker vinner. Gloryhole viser at bandet kan banke ut noen skikkelig fete låter, det er jævla kule riff som driver låta.

Tidvis svinger Hail The Daemon, men tviler desverre på at den kommer til å bli noe særlig mer spilt her i gården. Slik egentlig tror jeg ikke det er masse som skal til før de kommer med en beinfet skive. Hail The Daemon føles litt halvveis ut for å si det rett ut, men jeg kommer til å følge med videre på utviklingen deres. Som tidligere sagt så er en del av riffa deres meget så fete!
6/10