9th Meridian Records (2009)
Black Metal/Lo-Fi Ambient

Tracklist:
1. Blaspheme 2009
2. Hide and Seek, My Dear?
3. Closed Off Entirely
4. Fucking Black Again
5. No One X Nothing


Picture Ann

 

Picture Ann "Blaspheme 2009"

Omtale - 17.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Dette verket starter med låta "Blaspheme 2009" på 10 minutter som forsåvidt kunne lignet på Vinterriket og det siste jeg hørte derfra -sett ut ifra at det er litt dårligere lydkvalitet. Det er ikke så ekstremt dårlig satt sammen og føler at det blir som en god følgesvenn i høstmørket fremover. "Hide and seek, My Dear?" er ikke ulik oppstarten og det tar ett par runder før jeg faktisk legger merke til at det skifter spor imellom. Ganske trance lignende tilstander når man sitter å jobber og hører musikk attåt. "Closed Off Entirely" er vel kanskje den som jeg føler mest trekk mot å heve frem her -rett og slett på grunn av at den minner meg om en Manes lignende tilstand -bare med en god del roligere og mindre intens.

"Fucking Black Again" er vel kanskje den som minner mest om sporet av black metal, men trommene ligger så bakom alt av gitarer og elektroniske osv at det blir mer noise / ambient enn black metal.

Rett på sak. Dette er riktignok ambient i det hele og store, og lite black metal slik jeg ser det. Uansett fengslende, og mørk stemning som så absolutt skal prøves på mørke stier i høstens forråtnelse.

I rett sammensetning -så funker skiva bra -får se om det kommer en utgivelse til etterhvert som kan spe på litt kjøtt på beinet.
6.5/10