Nuclear Blast (2012)
Thrash Metal

Tracklist:
- Mars Mantra
- Phantom Antichrist
- Death to the World
- From Flood Into Fire
- Civilisation Collapse
- United In Hate
- The Few, The Proud, The Broken
- Your Heaven, My Hell
- Victory Will Come
- Until Our Paths Cross Again


Kreator


Liknende band

 

Kreator "Phantom Antichrist"

Omtale - 22.06.2012 - Skrevet av: haavard Jeg har syntes Kreator har gått litt på tomgang de siste årene, med mange skiver som er kun av den helt okey sorten, men som aldri vil bli noen fremtidige klassikere. Men når de her flesker til med "Phantom Antichrist" så er det bare å kjøre neven strake veien i lomma for å hente ut pengene det koster for å få skiva i hus.
Bandet har ifølge Mille denne gangen ikke brydd seg så mye om hva de må gjøre for å få til et tradisjonelt Kreator-album, og godt er det, for det høres alt i alt mere variert ut, og hvor mengden av melodier opptar storparten av plata. Og da snakker jeg ikke om at bandet igjen forsøker seg på en Metallica-light som de tuklet med på sin "Endorama" på 90-tallet, men mere en knall kombinasjon av Kreator-thrash og småcatchy melodier som trenger seg bak hjernebarken.

Skal man faktisk vurdere hvor sterk denne plata er, så må man tilbake til "Coma of Souls", og selv om de eldste som regel er best, så er ikke "Phantom Antichrist" langt etter. Her er det bare å gå å tukle med (penge)pungen, evt vil du ha bevis i forkant så kan du sjekke ut låtene "Civilisation Collapse" og "The Few, The Proud, The Broken" som eksempler på hvordan det skal gjøres.

8.5/10