Nuclear Blast (2012)
Heavy Metal

Tracklist:
- Hung, Drawn and Quartered
- Stalingrad
- Hellfire
- Flash to Bang Time
- Shadow Soldiers
- Revolution
- Against the World
- Twist of Fate
- The Quick and the Dead
- The Galley


Accept

 

Accept "Stalingrad"

Omtale - 09.05.2012 - Skrevet av: haavard Joda, Accept holder skuta flytende, denne gangen med et konsept rundt Stalingrad. Med andre ord, her blir det mye krig og fordervelse underveis. Men det er da samtidig ganske friskt og, og både musikalsk og produksjonsmessig så er dette over det jeg igrunn forventet, og det er et steg bedre enn den foregående "Blood of the Nations" plata.
Det største spørsmålstegnet med Accept i år er vel hvor mye han stakkar vokalisten må høres ut som UDO, uten helt å bli like skingrende i målet. For han forsøker virkelig hardt, noe som ramler litt på begge sider av vekta. Noen ganger går det veldig bra, andre ganger så blir det for tydelig hva han prøver seg på, og når han da ikke lykkes helt så blir det litt rart å høre på.

Ellers er materialet de stiller med jevnt og trygt, gitarspillet får den største plussen, mens låter som "Shadow Solders" og tittelkuttet nok er de som fenger meg mest. Morsomt også med den russiske nasjonalsangen inkludert i tittelkuttet, det passer faktisk inn her. Så "Stalingrad" er nok verdt investeringen for de som har hengt med bandet ei stund. Ja, for jeg kan faktisk ikke huske på siste Accept album som jeg likte så godt, tror det må være fra 80-tallet en gang...
7/10