Nuclear Blast (2012)
Thrash Metal

Tracklist:
- Come And Get It
- Electric Rattlesnake
- Wish You Were Dead
- Black Daze
- Save Yourself
- Drop the Hammer Down
- 21st Century Man
- Old Wounds; new Scars
- All Over But the Shouting
- Good Night


Overkill


Liknende band

 

Overkill "The Electric Age"

Omtale - 01.04.2012 - Skrevet av: haavard Har jeg ikke telt feil så er dette album nummer 16 fra Overkill, og cirka bare ti album siden jeg egentlig falt av lasset. For jeg har igrunn ikke fulgt bandet noe særlig hverken på 90-tallet eller etter, og selv om klassikerne i thrashens gullalder fortsatt er veldig bra, så ble det bare til et av bandene jeg ikke festet meg til i ettertid.
Dumt var det kanskje, men desto mere gledelig også da å få denne plata servert på gullfat, for dette var jo akkurat så thrash som jeg vil ha det akkurat nå.
Og bandet seiler egentlig på alt det de har gjort tidligere, men selv om det ikke engang er et lite spetakkel orginalitet i det, så er det fengende og polert thrash, stappet inn i en produksjon som også bare skriker "versågod" til meg. Så det er noe her som bare fanger meg i kjemien til plata, og hvor ikke engang Bobby Blitz vokal gjør meg noe fra eller til, da det har hendt tidligere at den har blitt noe spesiell i all sin skingrende væremåte.

Nå synes jeg kanskje at de godt kan trå litt mere direkte til, da seks-minutters låtene kan bli litt for uthalende, men når de er på sitt beste så føles hele "The Electric Age" som en drøm som er altfor kort. Og etter femti minutter så er det ganske imponerende. Og snakker om imponerende, er det ei låt jeg vil trekke frem så er det "All Over But the Shouting" som jeg tar en runde eller to med daglig her nå. Og gjerne resten av plata og. Good stuff!
8/10