Doomentia Records (2011)
Doom Metal
46:12

Tracklist:
1. Hyperion
2. Destroyers of the Faith
3. The Road to The Gravegarden
4. Chants of the Nameless
5. Tomb Of Doom
6. White Coffin


Procession

 

Procession "Destroyers Of The Faith"

Omtale - 07.01.2011 - Skrevet av: Asgeir Det er lenge imellom jeg virkelig setter meg ned å sjekker ut Doom av denne sorten, men i dagens form så passet dette bandet både form og humør. Procession fra Santiago, Chile er fylt til randen med noen trekk jeg så smått kjenner fra Celtic Frost og Candlemass.
At denne gjengen ikke er viden kjent er for min del helt i urnatta fjernt. Bandet skal fra min lille og ubetydelige lille krok i verden få sitt skryt, tro meg. Det har nok ikke stort å by på om du kun liker én stil -og kanskje litt avveksling med noe sinna på fredag. Her får du innledet en stemning som holdes hele skiva igjennom. Fra «Hyperion» starter og til «White Coffin» avslutter så byr disse tre karene Felipe, Claudio og Francisco på mektig og banebrytende doom -ihvertfall innen min verden av doom.

Medlemmene har forøvrig nok erfaring å ta ifra. Alle har vært aktive i fortida og nevner i fleng Poema Arcanus, Capilla Ardiente, Strychnos, In Solitude og Undergång. Jeg har null problem med å vidreføre dette doom-prosjektet til en verdig fan eller to.

Bandet er forøvrig på turné i norden om ikke mange dagene, men tror ikke gjengen tar turen til Norge bortsett fra en bitteliten visitt til festivalen Metal Merchants i Oslo i slutten av januar. Skiva «Destoryers Of The Faith» kom i desember 2010, så løp og kjøp! Du vil nok ikke angre på den investeringa!
9/10