Spinefarm Records (2010)
Best Of/Comp
01:06:01

Tracklist:
1.Lookin’ Out My Back Door (Creedence Clearwater Revival)
2.Hell Is For Children (Pat Benetar)
3.Somebody Put Something In My Drink (Ramones)
4.Mass Hypnosis (Sepultura)
5.Don’t Stop At the Top (Scorpions)
6.Silent Scream (Slayer)
7.Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In) (Kenny Rogers)
8.Hellion (W.A.S.P.)
9.Aces High (Iron Maiden)
10.Rebel Yell (Billy Idol)
11.No Commands (Stone)
12.Antisocial (Anthrax)
13.Talk Dirty to Me (Poison)
14.(Ghost) Riders In the Sky (Stan Jones)
15.War Inside My Head (Suicidal Tendencies)
16.Oops!... I Did It Again (Britney Spears)


Children Of Bodom


Liknende band

 

Children Of Bodom "Skeletons In The Closet"

Omtale - 26.04.2010 - Skrevet av: Asgeir Såh, Children Of Bodom har tatt seg pølse over hovudet og kjørt på med ei hel coverskive ved navn «Skeletons In The Closet». Jeg ville i utgangpunktet ikke snakket positivt om mye bandet har gjort i årene som har gått, siden jeg uansett ikke liker store deler av det som er sluppet siden førsteskiva i 1997. Bandet har jo absolutt bidratt til å skape metal historie sammen med mange andre som sjefer på toppen av salgstallene, men for min del så er ikke dette nødvendigvis nok.
Når man gir ut ei coverskive, så forventer jeg at bandet enten er dedikerte til èn spesiell artist og deretter flink nok til oppgaven. Children Of Bodom har derimot valgt å kjøre ei blanding mellom Kenny Rogers og Sepultura. Det funker jo sikkert for de fleste, men for meg og mine så er det kun 3-4 låter som holder mål. Ramones med küngelåta «Somebody Put Something In My Drink», Sepultura`s «Mass Hypnosis» og Andrew W.K. Med «She Is Beautiful» er klassiske låter, men som bandet har lagt litt følelse inn i. Resten blir det litt verre med. Fra Iron Maiden`s «Aces High» og Trust/Anthrax låta «Antisocial» så blir det ikke pinlig, men heller opprørende.

Når hele verket også avsluttes med «Ooops...I Did It Again» av Britney så blir jeg bare håpløst oppgitt, men etter noen små minutter så er det duket for overaskelsen selv når «Waiting» med King Diamond ruver over anlegget.

Hele verket var fryktet som ren terrorisme når jeg først hørte om skiva, men inne timen var gått så hadde jeg ihvertfall funnet `noen` spotter med lys på veien. Vi får bare håpe at det kommer en fullengder istedet for «best of/compilation» til neste gang...Forventer mer fra Bodom trur jeg er riktige ord å avslutte med...
6/10