EMI (2009)
Heavy Metal

Tracklist:
- Churchill's Speech
- Aces High
- 2 Minutes to Midnight
- Revelations
- The Trooper
- Wasted Years
- The Number of the Beast
- Can I Play With Madness
- Rime of the Ancient Mariner
- Powerslave
- Heaven Can Wait
- Run to the Hills
- Fear of the Dark
- Iron Maiden
- Moonchild
- The Clairvoyant
- Hallowed Be Thy Name


Iron Maiden


Liknende band

 

Iron Maiden "Flight 666"

Omtale - 15.08.2009 - Skrevet av: haavard Denne her må vel kunne sies at er mere et appendix til filmen ved samme navn. For selv om det er en bra film, så er dette soundtracket, om vi kan kalle det det, et ikke så veldig viktig tillegg da vi alle har hørt disse låtene før. Og da ikke bare en gang, dette er for det meste fyllmateriale fra ende til annen, selvfølgelig en dokumentasjon av hvordan den forrige turneen var, men heller ikke noe mere.
Setlisten er jo ikke akkurat skremmende orginal. Det er riktignok greit å få med seg "Powerslave" og "Rime of the Ancient Mariner", det er lenge siden sist, og "Moonchild" da, selv om det er en av mine minst verdsatte Maiden låter gjennom tidene. Og også litt morsomt å høre Adrian Smith ta litt vokal på "Wasted Years".
Men bortsett fra det så er de fleste låtene dokumentert bedre ved tidligere live-album, har du "Live after Death" så har du jo mye av dette allerede.

Så min anbefaling er rett og slett å kjøpe filmen istedet for, det er mere underholdning i den. Og selv om disse Maiden-låtene selvfølgelig aldri blir ordinære eller svake låter, er det nok heller ikke noe som vil finne veien til spilleren altfor ofte.

7/10