BadMoonMad Music (2008)
Doom / Death
50 min.

Tracklist:
1. A Pain to Rememeber 09:19
2. It's Our Own Tragedy 04:50
3. To Your Deceits...Again 04:49
4. From Illusions and Jealousy 08:40
5. The Cold Solitude 06:53
6. With Every Suffering 07:45
7. Honey for My Wounds 02:35
8. Recover Me in Sores 05:20


Mournful Gust

 

Mournful Gust "The Frankness Eve"

Omtale - 25.03.2009 - Skrevet av: haavard Ukrainsk doom er ikke hverdagskost, men under det lugubre navnet Mournful Gust skjuler det seg et band som har noen års rutine innen sørgmodig standard doom av den britiske standarden. Ikke så utviklet og bra, men fortsatt er dette akseptabelt nok må det sies.
Bandet ga ut sitt første album akkurat når vi gikk inn i et nytt årtusen, og det har altså tatt dem over åtte år å få ut denne oppfølgeren. Men sånn er det iblant, det er nok ikke lett å gjøre seg bemerket med denne typen musikk når man kommer så langt øst i Europa. Men ja, som album er "The Frankness Eve" helt greit, det er litt vel dramatisk i gata til My Dying Bride imellom, og man hører mange tilnærminger mot nettopp dem. Men låtene holder likevel vann, og der de bruker clean vokalen i mere utstrakt grad så klarte jeg å venne meg til den og faktisk like den også.


Så for all del, Mournful Gust var mye bedre enn der forventningene lå, da dette selskapet som gir dem ut slipper mye rart om dagen og det er ikke ofte band klarer å overbevise meg om deres eksistens. Så velbekomme den som vil sjekke dem ut.
5.5/10