Indie Recordings (2009)
Black Metal
42 min.

Tracklist:
- Commando
- Wolfpack
- Black Crow On A Tombstone
- Die By My Hand
- My Skin Is Cold
- The Sign Of The Trident
- Last Man Standing
- Den Siste


Satyricon


Liknende band

 

Satyricon "The Age Of Nero"

Omtale - 05.01.2009 - Skrevet av: haavard Noen piskeslag, og vips, dermed er vi igang med Satyricon's nye album. Kanskje er det på tide å rette pisken mot seg selv da, for utviklingsmessig byr "The Age of Nero" knapt på noe nytt fra bandet, og er som en veldig ensidig traktering av det som ble gjort bedre på "Now, Diabolical".
Stilsikkert og proft utført er det riktignok, så det er lite å si på det håndverket som blir lagt ned på "The Age of Nero". Men når det kommer til denne formen for Black Metal så skal det også litt til for å overbevise fullt ut. Åtte nye Satyricon låter trenger en gjennomgående nerve som jeg ikke synes de har hatt på lenge nå, men det er kanskje også fordi jeg har fulgt bandet fra de første årene, og dermed satte større spor enn det de gjør idag.

Men gode låter er alfa omega til tross, og skyt meg gjerne, her er det "hitene" som kommer best utav det, nemlig "Wolfpack" og "Black Crow On A Tombstone", som er begge fengende låter som også huskes i etterkant.
Det er det dessverre ikke alt på albumet som gjør, og dermed er det kun pluss for trakteringen og gjennomføringen, og ikke materialet.
Det at de også prøver å ta ibruk litt orginale aspekter med et brass orkester på "Den Siste" funker dessverre ikke helt, da det i denne produksjonen høres for tamt ut i samspill med de andre instrumentene, og virker mere forstyrrende enn oppbyggende.

Hva annet kan man si, likte du "Now, Diabolical" så er vel denne også grei tidtrøyte, men personlig synes jeg det er på tide at bandet tar et neste steg, og det gjerne et kjempesteg, da jeg kjenner at tålmodigheten begynner å gå på tomgang etter et par runder av denne i spilleren.
7/10