Noise/Sanctuary (2008)
Metal/Speed/Black

Tracklist:
1. Straight To Hell
2. Power And The Glory, The
3. Hand Of God
4. Fall From Grace
5. Hell
6. Evil Perfection
7. Stab U In The Back
8. Armageddon
9. Kill The Music
10. Evilution Devilution
11. Blood Sky
12. USA For Satan
13. Medley: Dirge/ The Awakening


Venom


Liknende band

 

Venom "Hell"

Omtale - 30.07.2008 - Skrevet av: haavard Første låta sier det meste, dette går strake veien til helvete for både bandet og den stakkars lytteren, og er det absolutt verste Venom har gjort siden begynnelsen av 90-tallet. Det er flaut det Cronos og hans to kompanjonger driver med på denne plata som fansen sikkert har ventet med en viss spenning på. Det er tannløst og repeterende, og med et lite unntak i "Hand of God" som nesten har en viss sjarm, så er det nesten utrolig hvor mange låter som er fullstendig bak mål og som ikke ville ha vært gode låter engang for et band på demostadiet.

Cronos har kanskje en tung bør å bære som siste orginalmedlem i bandet, men ingen av hans medmusikanter gjør noe spesielt ut av seg heller. Ny gitarist for albumet er "La Rage", men hverken han eller "Antton" på trommer er med på å heve nivået på albumet på noen som helst måte.

2008 er absolutt ikke noe Venom-år, heller det stikk motsatte, nemlig spikeren som kanskje sender bandet ned i kista for godt, for dette er drøyt dårlig. Hvis du har et forhold til Venom fra før så husk å aldri sette på låtene "The Power and the Glory" og "USA for Satan", da de trolig vil ødelegge ethvert godt rykte bandet har hatt.
3.5/10