Osomose (2000)
Black / death metal

Tracklist:
1. Intro 03:54
2. A Song Of Plague 06:10
3. Inglorious Fever Of Antonius 05:18
4. Mahapaatra 06:24
5. Brethren Of The Weeping Corpses 02:09
6. Sequestra 06:54
7. The Asphyxiation 06:20
8. Sentinels Of The Severed Flesh 00:24
9. Sacrosanct 01:28
10. Kiss Of The Blowfly 06:32
11. Outro 00:45


Sjodogg


Liknende band

 

Sjodogg "Landscapes of Disease and Decadence"

Omtale - 05.01.2008 - Skrevet av: Robert Endelig – etter nærmere fire år, er Sjodogg ute med debutplata si. Bandet har så og si sluppet en demo i året i tre år nå, og det var på høy tid at de kom med debutplate. Musikalsk-, estetisk- og konseptmessig helt i tråd med visjonen på demoene. Bandet spiller en form for minimalistisk ekstremmetal, der de obskure og gode melodiene akkompagnerer et ekstremmetal-komp som ofte baserer seg på blastbeats. Produksjonsmessig har Sjodogg aldri sviktet, og med litt finpuss på låtene og produksjonen, ble denne debuten omtrent som jeg både håpet og forventet – veldig bra. Slagkraftig, massiv og pompøs på sin egen måte, uten å være svulstig eller overdreven. Bandet formidler med sine upåklagelige tekniske ferdigheter og bunnsolide produksjon en obskur autoritet som preger hele plata. Konseptet er liksom så gjennomtenkt nedkokt, at man setter pris på de mest grunnleggende partiene på en helt annen måte en man ville gjort ellers.

Jeg savner en litt mer gjennomført estetikk på plata, som kunne gått hånd i hånd med musikken. Nå sitter jeg med en promokopi, men der ser det ekstremt lite velgjort ut. Alt for mørk trykk, og skrivefeil platetittelen som preger hele baksida. En liten pekefinger til både Osmose og bandet.

Sjodogg er ikke et band for alle, og det skal det heller ikke være, men jeg har god tro på at de som liker det kommer til å elske denne plata. Sjekk derfor ut musikken på www.myspace.com/sjodogg. En knallstart på året!
8.5/10