Kerbenok "Part 1: Im Einklang der Gewalten" (Demo)

Omtale - 13.03.2007 - Skrevet av: erlend Tyske band har i de siste årene hvert gjennom mer skitkasting pga tvilsomme NS beskyldninger, enn det jeg synes de fortjener. Det er jo faktisk mange band fra det øl rike land som hever seg i det jeg kan kalle black metal eliten. Dessverre forblir de bandene skuet unna til fordel for medievennlig norsk arisk black metal. For dere som ser ironien i dette! Kerbenok er et av de bandene som kommer til å gjøre seg bemerket i framtiden. Etter det jeg fikk ut av hjemmesiden som stod på tysk (ich spreche nicht gut deutsch) har de gitt ut 2 demoer. Demo nr. 2 er i to deler – ”Auf Wilden Pfaden” og ”Im Einklang Der Gewalten” som denne omtalen gjelder. Den består av 1 spor på over 40 minutt som omhandler de 4 elementene Jord, Ild, Luft og Vann.

Jeg kan dra inn masse sammenlikninger i slik type black metal, men de mest klare er Ulver, tidlig Borknagar og Kampfar. Det som er viktig er jo at de skiller seg ut i fra andre band og det gjør de.

Man skulle tro at dette sporet med black metal skulle kjedet folk til døde, men dette er såpass bra gjennomført at du merker ikke at tiden går før den er ferdig. Med akustiske partier som bryter av og tempo variasjoner blir dette en særdeles bra plate.

Første del på dette 40 minutter eposet er det svakeste leddet, men det tar seg grusomt mye opp på slutten. Som også gjør at jeg kommer til å ta opp denne ved flere anledninger.

Se neste anmeldelse for del 2!
8/10