SPV (2006)

Tracklist:
Disc 1
1. Enemy Of God
2. Impossible Brutality
3. Suicide Terrorist
4. World Anarchy
5. Dystopia
6. Voices Of The Dead
7. Murder Fantasies
8. When Death Takes It's Domain
9. One Evil Comes - A Million
10. Dying Race Apocalypse
11. Under A Total Blackened Sky
12. The Ancient Plague

Disc 2
1. Intro
2. Enemy Of God
3. Impossible Brutality
4. Pleasure To Kill
5. Phobia
6. Violent Revolution
7. Suicide Terrorist
8. Extreme Aggression
9. People Of The Lie
10. Voice Of The Dead
11. Terrible Certainty
12. Betrayer
13. Flag Of Hate
14. Tormentor
15. Renewal Live @ Rockpalast
16. Reconquering The Throne Live @ Rockpalast
17. Servant In Heaven – King In Hell Live @ Rockpalast
18. Enemy of God – Extended Terror Version
19. Making Of Enemy Of God
20. Dystopia – Animated Video Clip
21. Impossible Brutality
22. Dying Race Apocalypse


Kreator


Liknende band

 

Kreator "Enemy of God"

Omtale - 28.12.2006 - Skrevet av: haavard Tja, nå synes jeg ikke "Enemy of God" plata til Kreator var noen bauta akkurat, for etteren veldig bra åpning på albumet så begynte jeg å kjenne gallesmaken mot slutten, og deter aldri noe bra tegn, hverken for meg selv eller det jeg hører på. Nå hadde de da bestemt å gjøre en relansering av plata, og tja, det er vel bare for å pusheden litt mere, men du verden så skal de få lov til det når de slenger med en DVD som alenestår for verdien.[/b]

Tatt opp på Wacken ifjor så beviser Kreator sin status innen thrashen. Her er det fans i hopetall somdigger så det griner, og bandet leverer varene fra scenen. Et energisk show er det blitt utav det, oghvor materialet spenner fra det gamleste til det nyere, men med alle de glimrende klassikerne inkludert.
Min forkjærlighet for "People of the Lie" blir jo bønnhørt, men spesielt er det å trekke frem sluttenmed "Flag of Hate" og "Tormentor" som alene kan vekke en bamse for å komme utav hiet.

Filmet også med en intensitet og bevegelse som virkeliggjør showet på en utmerket måte er et stort pluss,selv om det kan virke som et noe kornete bilde underveis. Det er egentlig bare småplukk, for "Enemy ofGod Revisitet" er verdt pengene, for DVDn altså, plata er egentlig bare en bonus som er med.

Ekstramateriale bortsett fra DVDn er tre livelåter fra et tysk TV-show, musikkvideo, making-of musikkvideoen ogogså noen "terrormikser" fra "Enemy of God". Jaja, valuta er det lell. Thrashfansen handler nok denne bådeen og to ganger om nødvendig.
8.5/10