Regain (2005)
Death Metal
14:33

Tracklist:
- Para Bellum
- This Is the War
- Lead Us!!!
- Banners on the Wind
- What Colour Is Your Blood ?
- Death In Silence


Vader


Liknende band

 

Vader ""The Art of War"" (EP)

Omtale - 28.11.2005 - Skrevet av: haavard På under 15 minutter rekker Vader her å fortelle verden hvorfor de er enav de ledende Death Metal bandene akkurat nå. Ikke at du får servert mereenn fire låter og to intro/interluder, men det holder, dette er knallsterkt materiale!

For selv om forrige album "The Beast" var av bra Vader årgang så topper de glattdet materialet her. Det åpner med "Para Bellum" introen som går rett over i "This is the War",ei låt jeg selv synes er av de bedre Vader noensinne har gjort. Og når "Lead Us!!!" tar over for denigjen så er det utvilsomt at Vader er mere sultne enn noensinne, ikke bare at låtene er bra,men lyden rent knuser det meste annet i sjangeren. Alt er kompakt og med sånn trøkk, menkommer likevel helt frem i lydbildet, det er en imponerende produksjon alt i alt tatt i betraktningstilen Vader har.

Etter en liten passende interlude i "Banners on the Wind" så ruller bandet videre med enda enkommende klassiker i "What Colour Is Your Blood?" før "Death In Silence" setter ett megetverdig punktum for en EP som er av overraskende bra kvalitet. Som regel pumper band ut ettpar nye låter og lar resten være "leftover"-materiale, men Vader har her så mye bra at til trossfor den korte spilletiden så fanger det oppmerksomheten ganske så lett

Som bonus er også videoen til "This is the War" låta med her, og med all selvfølgelighet er utgivelsendedikert bandets forrige trommis "Doc" som døde tidligere i år.
8/10