Regain / TUBA (2005)
thrash metal

Tracklist:
1. Within Your Eyes
2. Love
3. Loaded Rack
4. Bats In The Belfry
5. A Pound of Flesh
6. Keeper
7. Wheelz
8. The Mark
9. Play The Ace
10. Old School


Overkill


Liknende band

 

Overkill "ReliXIV"

Omtale - 16.03.2005 - Skrevet av: Alf Magne Overkill er et snodig band. De har klart å holde karrieren gående i 20 år, gi ut 14 album og allikevel være relativt ukjente, godt jobbet spør du meg. Men det har vel ikke alltid vært sånn. Gutta fra New Jersey var for noen i sin tid i samme klasse som Testament og til og med Metallica på sine tidlige thrashete dager.

Jeg kan ikke skryte på meg å ha så veldig stor kjennskap til de tidligere skivene til bandet. Eneste jeg klarte å grave frem fra langt bak i lillehjerne var at jeg synes å minnes at albumet "Killing Kind" var innom stereoen min en kort periode for noen år siden. Uten at den satte de helt store sporene. Og det er litt samme følelsen jeg sitter igjen med når "ReliXIV" rumler i stuen.

Overkill har kunnskap og fartstid til å skrive noen virkelige schlägere om de bare vil. Riffene i åpningssporet "Within Your Eyes" er prima eksempler på hvordan thrash med snert og råskap skal høres ut.

Bare så synd at resten av skiven virker som den kun hviler på rutinen til bandet og at Bobby "Blitz" Ellsworth & Co. kjører autopilot gjennom aggro-thrash formelen

Nei, skal Overkill komme seg opp av obskuriteten og bevise at de virkelig fortjener å sole seg i glansen av store fanskarer, som band som har holdt det gående i over 20 år faktisk pleier å ha må de nok prøve hardere neste gang.
6/10