Sk i filmomtaler

Siste nyheter

Oceans of Slumber video

haavard den 16.12.2017 Oceans of Slumber er et progressivt metalband fra Texas. De har av alle ting blitt plukket opp av Century Media, etter å ha fått veldig gode tilbakemeldinger for sine tidligere slipp. Nå kommer albumet "The Banished Heart" i mars, til da er videoen til låta "The Decay of Disregard" her.
Les hele nyheten

Watain låt

haavard den 15.12.2017 Det er bare noen uker til Watain slipper sitt nye album "Trident Wolf Eclipse". Her kan du høre ei ny låt, "Sacred Damnation".
Les hele nyheten

Warrel Dane R.I.P.

haavard den 14.12.2017 Enda en musiker kastet inn håndkleet i går. Warrel Dane (Sanctuary, ex-Nevermore) døde av hjertestans mens han var i Brasil for å jobbe med sitt kommende soloalbum "Shadow Work". Dane har slitt med diabetes og alkoholproblemer, og ble kun 56 år gammel.
Les hele nyheten

Bruce Dickinson til Trondheim

haavard den 13.12.2017 Iron Maiden vokalist Bruce Dickinson kommer til Trondheim den 21. mars, for å gjøre en opptreden i forbindelse med sin selvbiografi "What Does This Button Do ?". Det vil bli en todelt affære, hvor Dickinson forteller fra boka, og også en bit med spørsmål fra publikum. Det hele skjer i Olavshallen, og billetter er i salg nå.
Inkl i billettprisen er for øvrig et signert eksemplar av boka.
Les hele nyheten

Tre timer Therion

haavard den 12.12.2017 Om du skulle ha behov for tre timer med Therion, så slipper de sitt nye album "Beloved Antichrist" den 2. februar på Nuclear Blast.
Les hele nyheten

DVD fra Anthrax

haavard den 12.12.2017 Ikke mange artister som gjør DVD format lengre, men Anthrax slipper "Kings Among Scotland" den 27. april. Den ble innspilt i Glasgow, bl.a. med hele "Among the Living" settet.
Les hele nyheten

Dream Theater til Inside Out

haavard den 11.12.2017 Det var vel ikke mange som så den komme, men Dream Theater har signert på Inside Out for sitt kommende 14. album. Ingen flere detaljer rundt slippet er klare, men det ser ut til å skje ting i 2018.
Les hele nyheten

Bjørn Riis med ny EP

haavard den 10.12.2017 Bjørn Riis har fått fart på sakene, og etter å ha sluppet ei bra skive tidligere i år, så er han nå klar med en ny EP, "Coming Home", som slippes i februar.
Les hele nyheten

Siste filmer

Velg side

Sharknado

Filmomtale - 02.04.2015 - Skrevet av: Asgeir Vel, jeg mtte krype til korset. Sharknado beskriver seg selv -og gir en flelse av fullstendig galskap satt til livs p skjerm. S glad jeg er i b-film og kurositeter p bnd -s har det likevel klart bli en utrolig lang kamp for omsider f sett denne filmen. Det er riktig s enkelt : Man bare veit den suger balle.
Les hele filmomtalen

Malmhaus

Filmomtale - 18.09.2014 - Skrevet av: haavard Nordisk film er iblandt til bli veldig glad av, for denne islandske perlen har den nordiske feelingen godt ivaretatt, hvor det morbide og annerledes blir til en slags feelgood-stemning om du kan kalle det det.
Malmhaus (eller Metalhead om du vil) er en sr liten film som omhandler oppveksten for en jente under landlige kr p Island p 80 og 90-tallet.

Les hele filmomtalen

Super Duper Alice Cooper

Filmomtale - 10.09.2014 - Skrevet av: haavard Det er alltid en stor glede gjre omtaler av det Banger Films driver med. De har til n ikke gitt ut noe under pari, og da teller vi sterke musikk dokumentarer som Iron Maidens "Flight 666", "A Headbangers Journey", "Beyond the Lighted Stage" av Rush og flere andre som alle har sine kvaliteter, kanskje aller mest p grunn av underholdningsverdien i filmene.
Denne gangen er det Alice Cooper det dreier seg om, et ganske spennende valg nr frst en dokumentar skal settes sammen.

Les hele filmomtalen

Pulgasari

Filmomtale - 28.10.2013 - Skrevet av: Asgeir Dette blir ett lite stykke historie jeg aldri kommer til glemme. Bakhistorien her gr tilbake noen r og til det store 80-tallet. Kim Jong-Il (jepp, han litt grne diktatoren) var en stor film fanatiker og han likte Sr Koreanske Shin Sang-Ok sine verker s godt at han like greit kidnappet fyren og tvang han til lage denne suppa som er slektet p Godzilla.
Les hele filmomtalen

It's Alive

Filmomtale - 07.10.2013 - Skrevet av: Asgeir Amerikansk TV-film er noks beskjedene greier konomisk sett -ihvertfall p 50 og 60-tallet. It's Alive fra 1969 er vel ikke noe annerledes enn resten egentlig. Uansett hvordan man vrir og vender s er det nok underholdning til at det blir en helaften med undring og utrolig med frustrasjon.
Les hele filmomtalen

First Spaceship On Venus

Filmomtale - 16.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Vel, sci-fi filmer fra 60-tallet kan vre utrolig underholdende -og det motsatte, ekstremt elendige. Denne Polske perlen gr under underholdende og smtt snedig.

Flg med -ramler du av s blir det raskt litt hopping i filmen.
Les hele filmomtalen

The Beach Girls And The Monster

Filmomtale - 15.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Vel, etter forrige massaker av en monsterfilm fra 60-tallet s var vel motivasjon og vilje til se ny film egentlig ganske lav. Uansett havna man p nett og lette opp The Beach Girls And The Monster.
Les hele filmomtalen

Creature From The Haunted Sea

Filmomtale - 12.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Ja, det kan vre spennende med usett film som er litt utenfor firkanten, og her tror jeg faktisk var en god start p hst-slakta 2013.

Creature From The Haunted Sea er lite overbevisende innen monsterfilm men ja, det kunne faktisk ogs vrt verre. Unng les vidre om du nsker se filmen selv -eller alternativt les litt og se filmen. Det er en god pose som ikke er nevnt her.

Les hele filmomtalen

Motorhead - The World Is Ours Vol. 2

Filmomtale - 28.11.2012 - Skrevet av: haavard En ny Motorhead DVD er vel ikke for mye lfte yenbrynene for, da det har blitt litt mange visuelle opplevelser med dem de siste rene. Men n er det alts del to av "The World Is Ours" turneen som skal dokumenteres, og det i all hovedsak med konserten fra Wacken i fjor. Bonus er det i form av henholdsvis fem og seks lter fra deres opptredner p Sonisphere og Rock i Rio, begge ogs fra samme tidsperiode som Wacken i fjor.
Les hele filmomtalen

Murder Island

Filmomtale - 28.09.2012 - Skrevet av: Asgeir Det er ikke ofte jeg kommer over skikkelig med Svensk lavbudsjett film av denne sorten, og setter pris p at det dukket opp faktisk. Etter noen kjappe minutter bak internetts kraftige kanaler og analer s ble det etterhvert en noks lunken stemning - navnet Regain Records dukket opp. Det vil si Regain har hatt band som Dismember, Vader, Marduk og en drss ganske slende band i samme sjanger, s filmmusikken var ihvertfall ganske stimulerende om ikke annet. Man begynte ihvertfall f sm forventninger...
Les hele filmomtalen