Søk i filmomtaler

Siste nyheter

Wolverine video

haavard den 23.04.2017 Det svenske progbandet Wolverine er fortsatt aktive, og slapp sin video til låta "Pledge" nylig. Sjekk den ut.
Les hele nyheten

Record Store Day - imorgen!

haavard den 21.04.2017 Imorgen er det Record Store Day 2017, og som vanlig er det eventer i de fleste av landets uavhengige platebutikker, med eksklusive plateslipp og annet skøy.
I år er det over 500 utgivelser for denne dagen (!), hvor hver butikk vil ha forskjellig utvalg. Av slipp for året har vi bl.a. Alice In Chains, Motorhead, Saxon, Coheed and Cambria, Pearl Jam, Christopher Lee, Enslaved, Kylesa osv osv.
Les hele nyheten

Svartsyn album og låt

haavard den 20.04.2017 Svenske Svartsyn er klare med albumet "In Death" den 9. juni. Låta "Seven Headed Snake" kan eksamineres allerede nå.
Les hele nyheten

Onegodless med debuten "Mourner"

Asgeir den 19.04.2017 Tror du heavystonerbluesgrooverocksludgemetal er noe for deg? Nederlandske Onegodless er kanskje svaret.
Les hele nyheten

Metal eller prog i Trondheim

haavard den 19.04.2017 Førstkommende fredag er det et variert program å velge i på Samfundet i Trondheim. Er det metal du er ute etter så er det Dreamarcher på Klubben. Men vi anbefaler enda mere det progressive tilbudet på Knaus, med Shaman Elephant. Dreamarcher er kl 22, Shaman Elephant kl 2359, så du kan jo rekke begge!
Les hele nyheten

White Ward med "Futility Report"!

Asgeir den 18.04.2017 White Ward har sluppet tittelsporet fra sitt nye album med samme navn "Futility Report". Sjekk det her.
Les hele nyheten

Saiva "Markerna Bortom"

Asgeir den 17.04.2017 Her er artwork og tracklist til kommende album fra Saiva. Skiva skal hete "Markerna Bortom".
Les hele nyheten

Steve Vai m/gjester til Trondheim

haavard den 16.04.2017 Steve Vai er en gitarhelt få kan matche, nå kommer han til Starmus festivalen i Trondheim i juni. Med seg til konserten den 21. juni har han hentet inn noen gjester som Devin Townsend, Grace Potter og Nuno Bettencourt.
Les hele nyheten

Siste filmer

Velg side

Sharknado

Filmomtale - 02.04.2015 - Skrevet av: Asgeir Vel, jeg måtte krype til korset. Sharknado beskriver seg selv -og gir en følelse av fullstendig galskap satt til livs på skjerm. Så glad jeg er i b-film og kurositeter på bånd -så har det likevel klart å bli en utrolig lang kamp for omsider få sett denne filmen. Det er riktig så enkelt : Man bare veit den suger balle.
Les hele filmomtalen

Malmhaus

Filmomtale - 18.09.2014 - Skrevet av: haavard Nordisk film er iblandt til å bli veldig glad av, for denne islandske perlen har den nordiske feelingen godt ivaretatt, hvor det morbide og annerledes blir til en slags feelgood-stemning om du kan kalle det det.
Malmhaus (eller Metalhead om du vil) er en sær liten film som omhandler oppveksten for en jente under landlige kår på Island på 80 og 90-tallet.

Les hele filmomtalen

Super Duper Alice Cooper

Filmomtale - 10.09.2014 - Skrevet av: haavard Det er alltid en stor glede å gjøre omtaler av det Banger Films driver med. De har til nå ikke gitt ut noe under pari, og da teller vi sterke musikk dokumentarer som Iron Maidens "Flight 666", "A Headbangers Journey", "Beyond the Lighted Stage" av Rush og flere andre som alle har sine kvaliteter, kanskje aller mest på grunn av underholdningsverdien i filmene.
Denne gangen er det Alice Cooper det dreier seg om, et ganske spennende valg når først en dokumentar skal settes sammen.

Les hele filmomtalen

Pulgasari

Filmomtale - 28.10.2013 - Skrevet av: Asgeir Dette blir ett lite stykke historie jeg aldri kommer til å glemme. Bakhistorien her går tilbake noen år og til det store 80-tallet. Kim Jong-Il (jepp, han litt gærne diktatoren) var en stor film fanatiker og han likte Sør Koreanske Shin Sang-Ok sine verker så godt at han like greit kidnappet fyren og tvang han til å lage denne suppa som er slektet på Godzilla.
Les hele filmomtalen

It's Alive

Filmomtale - 07.10.2013 - Skrevet av: Asgeir Amerikansk TV-film er nokså beskjedene greier økonomisk sett -ihvertfall på 50 og 60-tallet. It's Alive fra 1969 er vel ikke noe annerledes enn resten egentlig. Uansett hvordan man vrir og vender så er det nok underholdning til at det blir en helaften med undring og utrolig med frustrasjon.
Les hele filmomtalen

First Spaceship On Venus

Filmomtale - 16.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Vel, sci-fi filmer fra 60-tallet kan være utrolig underholdende -og det motsatte, ekstremt elendige. Denne Polske perlen går under underholdende og smått snedig.

Følg med -ramler du av så blir det raskt litt hopping i filmen.
Les hele filmomtalen

The Beach Girls And The Monster

Filmomtale - 15.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Vel, etter forrige massaker av en monsterfilm fra 60-tallet så var vel motivasjon og vilje til å se ny film egentlig ganske lav. Uansett havna man på nett og lette opp The Beach Girls And The Monster.
Les hele filmomtalen

Creature From The Haunted Sea

Filmomtale - 12.09.2013 - Skrevet av: Asgeir Ja, det kan være spennende med usett film som er litt utenfor firkanten, og her tror jeg faktisk var en god start på høst-slakta 2013.

Creature From The Haunted Sea er lite overbevisende innen monsterfilm men ja, det kunne faktisk også vært verre. Unngå å les vidre om du ønsker å se filmen selv -eller alternativt les litt og se filmen. Det er en god pose som ikke er nevnt her.

Les hele filmomtalen

Motorhead - The World Is Ours Vol. 2

Filmomtale - 28.11.2012 - Skrevet av: haavard En ny Motorhead DVD er vel ikke for mye å løfte øyenbrynene for, da det har blitt litt mange visuelle opplevelser med dem de siste årene. Men nå er det altså del to av "The World Is Ours" turneen som skal dokumenteres, og det i all hovedsak med konserten fra Wacken i fjor. Bonus er det i form av henholdsvis fem og seks låter fra deres opptredner på Sonisphere og Rock i Rio, begge også fra samme tidsperiode som Wacken i fjor.
Les hele filmomtalen

Murder Island

Filmomtale - 28.09.2012 - Skrevet av: Asgeir Det er ikke ofte jeg kommer over skikkelig med Svensk lavbudsjett film av denne sorten, og setter pris på at det dukket opp faktisk. Etter noen kjappe minutter bak internetts kraftige kanaler og analer så ble det etterhvert en nokså lunken stemning - navnet Regain Records dukket opp. Det vil si – Regain har hatt band som Dismember, Vader, Marduk og en drøss ganske slående band i samme sjanger, så filmmusikken var ihvertfall ganske stimulerende om ikke annet. Man begynte ihvertfall å få små forventninger...
Les hele filmomtalen