Horror
86 mins
(DVD)
Skuespillere:
Ian Ziering
Tara Reid
John Heard
Cassie Scerbo
Jaason Simmons
Alex Arleo

Sharknado (2013)

Filmomtale - 02.04.2015 - Skrevet av: Asgeir Vel, jeg måtte krype til korset. Sharknado beskriver seg selv -og gir en følelse av fullstendig galskap satt til livs på skjerm. Så glad jeg er i b-film og kurositeter på bånd -så har det likevel klart å bli en utrolig lang kamp for omsider få sett denne filmen. Det er riktig så enkelt : Man bare veit den suger balle. Her beskrives deler/mye av filmen så om du har tenkt å se den med "overaskende innhold" så ville jeg ikke anbefalt å lese vidre....

Yes. På sjøen, så havner en haifisker i trøbbel. Det hele baller på seg og avtalen han lager i startsekvensen blir en kortvarig en. Uansett, når man kommer seg vidre utover i handlingen så begynner de å angripe surfere, folk på gata, folk i biler osv osv. Det hele er ikke laget for å verne skattebetalernes penger for å si det sånn. En million dollar rett i dass men drit i det. Her er det hai som teller. Hai i alle tenkelige situasjoner.Hoppende ut av kumlokk, svømmende på motorveien, hoppende inn stuevindu, rundt om i stua... ja, du skjønner sikkert tegningen. Like flåsete som tittel på filmen skal tilsi.

Filmen omhandler da (storymessig) en gjeng som prøver å unnslippe og bekjempe disse tornadoene med haier som freser igjennom byen. Listen er relativt snedig med tanke på våpen... man har balltre, hagle, pistol, motorsag og vidre nokså standard bomber.

Skuespillerprestasjonene er forsåvidt mye bedre en både Pulgasari og mange andre snedige kurositeter som har dukket opp igjennom årene. Det eneste som var dels morsomt og underholdende var når man omsider etter en stund klarte å gjenkjenne Far til Kevin i Home Alone fra det glade 90-tall. Han har blitt gammel.En god drittfilm har reddet kvelden. Om du velger å se filmen -så vet du 100% hva du går til. Helt enkelt.

Bonus : man vet at det allerede er en oppfølger på markedet -men det er også en film nummer tre som kommer iløpet av 2015. Kan ikke si annet enn at man gleder seg.
2.5/10