Horror/Sci-Fi
69:18
(DVD)
Skuespillere:
Tommy Kirk
Shirley Bonne
Bill Thurman
Annabelle Weenick
Corveth Ousterhouse

It's Alive (1969)

Filmomtale - 07.10.2013 - Skrevet av: Asgeir Amerikansk TV-film er nokså beskjedene greier økonomisk sett -ihvertfall på 50 og 60-tallet. It's Alive fra 1969 er vel ikke noe annerledes enn resten egentlig. Uansett hvordan man vrir og vender så er det nok underholdning til at det blir en helaften med undring og utrolig med frustrasjon. Wayne og Leila er på tur igjennom ødemark når de kjører feil og går tom for bensin. Iløpet kort tid så kommer de over den eksentriske bonden Norman som går frem for å være litt skremmende. De besøkende vises dermed rundt på landstedet og fanges i en hule.

Disse reisende blir dermed prøvd å bli brukt som mat for en dinosaur som ser ut som monsteret fra ett dusin andre filmer ifra samme tidsperiode.Deriblant "Creature Of Destruction" (1967). Det er en utrolig bra historie i utgangspunktet, men det er så utrolig shady gjennomført. Ekstrem nedtur er siste 25 minutt som er forhistorien til husholdersken og hva denne Norman gjorde med henne iløpet av den første tiden i huset. Det virker mersom en utrolig lang og unødvendig historie midt inni, men det rulles opp og det hele blir nokså greit til slutt -som i enhver amerikansk film.

Filmen er på lik linje med andre fra samme tidsperiode (som tidligere nevnt), men bærer mye undring og farlig mye frustrasjon hele veien igjennom, især starten som er direkte tull og tøv -samt slutten som ihvertfall var røl. Sitter igjen med følelsen av å ha sett en trippel episode av Hotel Cæsar (desverre)..

1.5/10